Schouderklachten

Heb je pijn in je schouder en kan je hierdoor niet meer bewegen zoals je zou willen? Doordat de schouder vaak beweegt, is dit gewricht kwetsbaar voor allerlei aandoeningen. Heb je klachten? Dan is het belangrijk dat je daarnaar laat kijken. Fysiotherapie de Leeuwerik kan je helpen met je klachten.

Meer over de schouder

Het lastige aan de schouder is dat er simpelweg geen goede pasvorm is. Dit komt doordat de relatief grote schouderkop niet in de kom past, zoals dat wel het geval is bij bijvoorbeeld de heup. Hierdoor kan de schouder gemakkelijk bewegen, maar is het ook kwetsbaar. Spieren, pezen en kraakbeen moeten de kop op zijn plek houden. Een schouder in goede conditie kan je prima bewegen. Het gaat gemakkelijk en doet geen pijn. Als de schouder niet in goede conditie is, dan krijg je pijn en is het belangrijk om er iets aan te doen. 

Voorkom vervolg onderzoek

Het wegnemen van de oorzaak van de schouderklacht is vaak zeer effectief en voorkomt onnodig vervolgonderzoek zoals röntgenfoto’s en MRI-scans. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis op het gebied van schouderklachten met verschillende behandeltechnieken. 

Schoudernetwerk Groot Drenthe

Onze collega’s Theo de Haas en Hilda Ruijne zijn aangesloten bij het Schoudernetwerk Groot Drenthe. Hun kennis en kunde voldoet daardoor altijd aan de laatste wetenschappelijke inzichten en zij zijn altijd up-to-date. Je schouder is bij ons dus in goede handen.

Lees meer over het Schoudernetwerk Groot Drenthe op www.sngd.nl.

Heb je schouderklachten en ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op. Direct aanmelden kan natuurlijk ook

Mailen & tarieven

Stuur ons een bericht of een e-mail en bekijk onze tarieven

Ons contactformulier
» Vul hier ons contactformulier in

 

Liever mailen? Dat kan!
info@fysiotherapie-hoogeveen.nl

 

Onze tarieven
» Bekijk hier al onze tarieven

Bellen & langskomen

Voor vragen kun je natuurlijk ook bellen of langskomen

Telefoonnummer

0528 26 52 94

 

Maandag en donderdag
07:30 uur tot 20:00 uur

 

Dinsdag, woensdag en vrijdag

07:30 uur tot 17:30 uur

 

Ons secretariaat pauzeert van 12.15u tot 12.45u. Spreek gerust onze voicemail in. Wij bellen u z.s.m. terug.

Snel contact met ons via WhatsApp: 0639648219