Logopedie

Logopedisten bieden therapie op het gebied van communicatie. Alles wat te maken heeft met het begrijpen en produceren van gesproken en geschreven taal is onderdeel van het werk van de logopedist.

Daarnaast behandelt de logopedist eet- en drinkproblemen. Bij jonge kinderen kunnen problemen in de mond voorkomen bij zuigen, slikken en kauwen. Ook volwassenen kunnen moeite hebben met eten en drinken ten gevolge van een neurologische aandoening. De logopedist draagt zorg voor het ontwikkelen en waar nodig het herstel van deze mondfuncties.

Taal

De logopedist verleent hulp bij problemen op het gebied van stem, spraak, taal, adem, gehoor en eten en drinken. De logopedische hulp kan bestaan uit het onderzoeken en behandelen van een stoornis, zorg, training, voorlichting en adviezen. Een logopedist behandelt zowel (jonge) kinderen als volwassenen.

Binnen onze praktijk biedt Klinq de logopedie. Wil je meer weten wanneer zij bij ons in de praktijk aanwezig zijn klik dan hier of bezoek de website. Bellen kan natuurlijk ook: 06-53521229, of stuur een e-mail naar: info@klinqpraktijk.nl

Mailen & tarieven

Stuur ons een bericht of een e-mail en bekijk onze tarieven

Ons contactformulier
» Vul hier ons contactformulier in

 

Liever mailen? Dat kan!
info@fysiotherapie-hoogeveen.nl

 

Onze tarieven
» Bekijk hier al onze tarieven

Bellen & langskomen

Voor vragen kun je natuurlijk ook bellen of langskomen

Telefoonnummer

0528 26 52 94

 

Maandag en donderdag
07:30 uur tot 20:00 uur

 

Dinsdag, woensdag en vrijdag

07:30 uur tot 17:30 uur

 

Ons secretariaat pauzeert van 12.15u tot 12.45u. Spreek gerust onze voicemail in. Wij bellen u z.s.m. terug.

Snel contact met ons via WhatsApp: 0639648219