De praktijk

Fysiotherapie de Leeuwerik is al ruim 40 jaar een begrip in Hoogeveen. In die periode zijn we een aantal keer verhuisd en sinds 2006 zitten we op de vertrouwde plek aan de Leeuweriklaan 7B. Hier hebben we een plek gevonden waar we onze cliënten optimaal kunnen helpen.

De voordelen van de Leeuwerik
Onze locatie heeft een ruime fitnessruimte en een grote oefenzaal. Daarnaast hebben we een zwembad die we gebruiken voor hydrotherapie. Problemen met bewegen? Dan moet je bij de Leeuwerik zijn.

Zwembad & zwemles

Onder de naam Zwemschool de Leeuwerik geven we zwemles, voor diploma A en diploma B. Enthousiaste zweminstructeurs helpen de kinderen met veel plezier om hun diploma te halen. 

Sporters

Ook als sporter ben je bij “de Leeuwerik” in goede handen. Wil je na een blessure, een operatie of na ziekte weer op een verantwoorde manier starten met sporten? Of heb je last van spieren of gewrichten tijdens het sporten? Dan kan je terecht bij onze sport-specifiek opgeleide fysiotherapeut. Zowel vanuit kennis en eigen sport, staat hij je bij voor behandeling, preventie, voorlichting en advies. Zowel voor de recreatieve-, als de topsporter.

Kinderpraktijk

Dan hebben we nog Kinderpraktijk de Leeuwerik. Hier bundelen kinderfysiotherapeuten, een kinderlogopedist, kinder ergotherapeut en de kindercoach hun krachten om jouw kind optimaal te behandelen.

Kortom, alles onder een dak!

Kunnen we je ergens mee helpen, of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.  Direct aanmelden kan natuurlijk ook.

Mailen & tarieven


Stuur ons een bericht of een e-mail en bekijk onze tarieven.

Ons contactformulier
» Vul hier ons contactformulier in

Liever mailen? Dat kan!
info@fysiotherapie-hoogeveen.nl

Onze tarieven
» Bekijk hier al onze tarieven

Bellen & langskomenVoor vragen kun je natuurlijk ook bellen of langskomen.

Telefoonnummer

0528 26 52 94

Maandag en donderdag
07:30 uur tot 20:00 uur

Dinsdag, woensdag en vrijdag

07:30 uur tot 17:30 uurOns secretariaat pauzeert van 12.15u tot 12.45u. Spreek gerust onze voicemail in. Wij bellen u z.s.m. terug.

Snel contact met ons via WhatsApp: 0639648219