Sportmassage Nieto

Waarom een massage?

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage verlicht worden. De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Ook als je verder prima in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn, zorg voor jezelf en wees klachten voor.

Sportmassage

Welke uitdaging je ook aangaat, je wilt zo fit mogelijk aan de start verschijnen. De sportmasseur is de expert voor een vakkundige sportmassage voorafgaand en/of na afloop van een sportprestatie. Een sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden ingezet. Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat jij zonder spierpijn of vermoeidheid jezelf kunt voorbereiden op een volgende prestatie. Moet je getapet worden? Geen probleem, ook daarmee kan ik helpen.

Veilig en verantwoord

Vanuit de branche-organisatie voor 5.000 masseurs, het Nederlands Genootschap voor sportmassage (NGS) is een leidraad ontwikkeld die mij helpt om jou op een veilige manier en in een verantwoorde omgeving te kunnen masseren. Je bent er dus zeker van dat je in een veilige omgeving terecht komt!

Wie is Sportmassage Nieto?

Mijn naam is Francisco Nieto Scholten en vanuit mijn passie voor sport, het helpen van mensen en massage is Sportmassage Nieto ontstaan. In 2021 heb ik de opleiding sportmasseur afgerond en ben ik aangesloten bij de branche-organisatie het Nederlands Genootschap voor sportmassage (NGS). Vanuit deze branche-organisatie wordt de kwaliteit bewaakt zodat bekwame masseurs het vak blijven uitoefenen. Door mijn interesse voor het vak zal ik mijzelf ook blijven ontwikkelen in verschillende massagetechnieken en andere invalshoeken die bijdragen aan een groter scala aan instrumenten waarmee ik mijn klanten kan bedienen.

Mailen & tarieven

Stuur ons een bericht of een e-mail en bekijk onze tarieven

Ons contactformulier
» Vul hier ons contactformulier in

 

Liever mailen? Dat kan!
info@fysiotherapie-hoogeveen.nl

 

Onze tarieven
» Bekijk hier al onze tarieven

Bellen & langskomen

Voor vragen kun je natuurlijk ook bellen of langskomen

Telefoonnummer

0528 26 52 94

 

Maandag en donderdag
07:30 uur tot 20:00 uur

 

Dinsdag, woensdag en vrijdag

07:30 uur tot 17:30 uur

 

Ons secretariaat pauzeert van 12.15u tot 12.45u. Spreek gerust onze voicemail in. Wij bellen u z.s.m. terug.

Snel contact met ons via WhatsApp: 0639648219