Fysiotherapie

Alle spieren, botten, banden, gewrichten en zenuwen in je lichaam worden samen ook wel het ‘bewegingsapparaat’ genoemd. Deze onderdelen zorgen ervoor dat jij je kunt bewegen. In de ideale situatie werkt het bewegingsapparaat zoals het hoort: soepel, gemakkelijk en heb je nergens last van. Helaas is dit niet altijd het geval en kunnen er klachten ontstaan. Heb jij klachten? Een fysiotherapeut kan je helpen.

Fysiotherapie helpt je om sneller te herstellen van klachten die betrekking hebben op bewegen. Het is bedoeld om ervoor te zorgen dat klachten verminderen of nog beter: helemaal niet meer terug komen. Uiteraard zijn er klachten en/of ziektebeelden waarvan je niet helemaal kunt herstellen. In dat geval helpt fysiotherapie om jouw dagelijks leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bij Fysiotherapie de Leeuwerik gaan we altijd uit van het positieve. We kijken naar mogelijkheden in plaats van belemmeringen.

Klik hier voor klachten en aandoeningen

Werkwijze

Tijdens een gesprek stelt de fysiotherapeut allerlei vragen die belangrijk om een diagnose te stellen en om een behandeling te kiezen. Daarnaast doen we een onderzoek. De fysiotherapeut vormt op basis van deze informatie een beeld van jouw specifieke klachten. Samen met jou wordt vervolgens een behandelplan opgesteld. Ieder mens is anders en geen klacht is hetzelfde, daarom is het behandelplan altijd maatwerk, gebaseerd op jouw persoonlijke situatie.

Hoe lang een behandeling gaat duren hangt af van verschillende factoren en is per persoon verschillend. We geven een schatting tijdens het doornemen van het behandelplan. Gemiddeld duurt een behandeling 30 tot 60 minuten en de therapie vindt plaats in een van onze behandelkamers, de ruime sportzaal/fitnessruimte of het zwembad.

Kijk hier hoe onze collega Julia een knieklacht behandeld.

Meer informatie over je klacht vind je hier
Heb jij last van klachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mailen & tarieven

Stuur ons een bericht of een e-mail en bekijk onze tarieven

Ons contactformulier
» Vul hier ons contactformulier in

 

Liever mailen? Dat kan!
info@fysiotherapie-hoogeveen.nl

 

Onze tarieven
» Bekijk hier al onze tarieven

Bellen & langskomen

Voor vragen kun je natuurlijk ook bellen of langskomen

Telefoonnummer

0528 26 52 94

 

Maandag en donderdag
07:30 uur tot 20:00 uur

 

Dinsdag, woensdag en vrijdag

07:30 uur tot 17:30 uur

 

Ons secretariaat pauzeert van 12.15u tot 12.45u. Spreek gerust onze voicemail in. Wij bellen u z.s.m. terug.

Snel contact met ons via WhatsApp: 0639648219