COVID Revalidatie

Revalidatie voor COVID-19 patiënten

Fysiotherapie de Leeuwerik biedt een behandeltraject, specifiek ontwikkeld voor cliënten die na een besmetting met het coronavirus thuis in quarantaine hebben gezeten, uit het ziekenhuis of van de intensive care komen.

Het coronavirus kan een grote impact hebben op jouw conditie en kracht. Ook klachten als kortademigheid en benauwdheid kunnen na het coronavirus nog lang aanhouden. Daarom is het van belang om na herstel van het virus snel te starten met de revalidatie, zodat jij jouw dagelijkse bezigheden weer kunt hervatten.

Samen met een gespecialiseerde fysiotherapeut wordt een persoonlijk beweegprogramma opgestart afgestemd op jouw mogelijkheden en doelen. Wanneer het nodig is verwijst de fysiotherapeut ook door naar de logopedie, diëtist, ergotherapeut of psycholoog.

Fysiotherapie de Leeuwerik heeft gespecialiseerde fysiotherapeuten in dienst, met ervaring in het revalideren van longpatiënten, die landelijk samenwerken en de laatste richtlijnen t.a.v. revalidatie na het coronavirus volgen en mede ontwikkelen. Wil jij meer informatie? Bel ons of mail naar Sylvi Woltinge: sylvi@fysiotherapie-hoogeveen.nl of Alianne Korterink: alianne@fysiotherapie-hoogeveen.nl

Meer informatie

Mailen & tarieven

Stuur ons een bericht of een e-mail en bekijk onze tarieven

Ons contactformulier
» Vul hier ons contactformulier in

 

Liever mailen? Dat kan!
info@fysiotherapie-hoogeveen.nl

 

Onze tarieven
» Bekijk hier al onze tarieven

Bellen & langskomen

Voor vragen kun je natuurlijk ook bellen of langskomen

Telefoonnummer

0528 26 52 94

 

Maandag en donderdag
07:30 uur tot 20:00 uur

 

Dinsdag, woensdag en vrijdag

07:30 uur tot 17:30 uur

 

Ons secretariaat pauzeert van 12.15u tot 12.45u. Spreek gerust onze voicemail in. Wij bellen u z.s.m. terug.

Snel contact met ons via WhatsApp: 0639648219